Bij Prezu begrijpen we dat de levering en productietijden van jouw bestelling van groot belang zijn. Daarom willen we je graag meer inzicht geven in onze werkwijze en wat je kunt verwachten.

 

Productietijden

We streven ernaar om alle bestellingen op tijd te produceren. Als je kiest voor een kortere productietijd, betaal je extra om ervoor te zorgen dat jouw bestelling met voorrang wordt behandeld. Helaas kunnen we niet altijd garanderen dat jouw bestelling op tijd wordt geleverd vanwege externe factoren. We werken echter samen met verschillende koeriersdiensten om de beste producten, prijzen en service te kunnen bieden.

Bij Prezu hebben we het voordeel van een uitgebreid internationaal netwerk van productiefaciliteiten. Onze medewerkers houden zich aan de lokale richtlijnen en regels met betrekking tot zaken als gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen.

 

Levertijden

Om productieafval te verminderen, combineren we meerdere bestellingen op dezelfde drukvellen. Hierdoor kunnen we de drukvellen efficiënter benutten en resulteert dit in de laagste prijzen. Door te bepalen op welke dag jouw bestelling wordt verwerkt, kunnen we de productie nog beter plannen.

Als je kiest voor een snellere productietijd, dan geven we jouw bestelling meer prioriteit en starten we eerder met de druk. Dit, in combinatie met een snellere verzendmethode, zorgt ervoor dat de kosten hoger zijn. De verzendkosten worden weergegeven in je winkelwagen nadat de items zijn toegevoegd.

Kortom, bij Prezu doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te leveren. Mocht je nog vragen hebben over de levering of productietijden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Track & Trace-link

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een e-mail met een Track & Trace-link. Via deze link kun je jouw pakket volgen en ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie. Mocht je de link niet ontvangen, dan kun je altijd contact opnemen met ons klantenserviceteam of inloggen op je accountpagina.