Eenvoudig betalen bij Prezu

Bij Prezu willen we niet alleen dat je tevreden bent met jouw bestelling, maar ook met het bestelproces. Daarom bieden we uitgebreide keuze uit verschillende betaalmethoden om je bestelling af te ronden. Of je nu direct vanaf je bankrekening wilt betalen, in termijnen wilt betalen of later wilt betalen, de juiste optie voor jou staat er altijd tussen. Hieronder vind je informatie over al onze verschillende betaalmethoden. Houd er wel rekening mee dat bepaalde betaaldienstverleners om een extra commissie vragen.

 

iDeal

Met iDeal kun je eenvoudig betalen via internetbankieren van jouw eigen bank. Als je voor iDeal kiest, kies je eerst voor jouw bank en volg je daarna de stappen in de online omgeving van je eigen bank. Het geld wordt direct overgemaakt en je kunt meteen je bestelling afronden.

 

Klarna

Betaal je bestelling met Klarna. Klarna geeft je de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen of om het volledige bedrag na 30 dagen te betalen. Beide opties zijn rentevrij. Kijk op klarna.com voor meer informatie.

 

Apple Pay

Apple Pay is een makkelijke, veilige en beschermde manier om online te betalen. Betalen met Apple Pay gaat sneller dan traditionele betaalmethodes zoals debit- en creditcards en andere betaalmethodes.

 

Overboeken

Maak het openstaande orderbedrag over wanneer het jou uitkomt. Afhankelijk van je bank kan het 1 tot 3 werkdagen duren tot je betaling binnen is. Houd er rekening mee dat we pas met je bestelling kunnen beginnen als de betaling is ontvangen.

 

Betaal op factuur

Indien je reeds drie of meer bestellingen hebt geplaatst en voldaan, is het mogelijk om een aanvraag te doen voor betaling op factuur. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

 

KBC/CBC

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen.

 

Belfius Direct Net

Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen.

 

in3: Betaal in 3 termijnen, 0% rente

Met deze snelle en veilige betaalmethode kan je in 3 renteloze termijnen gedurende 60 dagen, via iDeal.

 

Bij Prezu willen we dat het bestelproces net zo eenvoudig is als het betalen zelf. Mocht je nog vragen hebben over de verschillende betaalmethoden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!