Wat is print on demand?

Wij leggen het je graag uit.

Wij verzorgen jouw orders

Een vraag waar waarschijnlijk de meeste van jullie het antwoord al op weten, maar wellicht ook een deel niet. POD staat voor Print on Demand. Dit houd in dat jij ons de taak kunt geven om een ontwerp wat jij hebt aangeleverd via de website of hebt ontworpen via de website op een bepaald product te drukken.

De mogelijkheden hiervan zijn divers. Zo hebben wij T-shirts, dit is onze corebusiness. Ook richten wij ons op andere kledingstukken als sweaters, rompertjes voor baby’s en ga zo maar door. Mede dankzij onze snelle levertijden (1 tot 2 werkdagen) en het ruime en unieke aanbod onderscheiden wij ons ten opzichte van andere Print on Demand partijen. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst sturen wij hem onder jou bedrijfsnaam naar de eindklant. Dankzij onze scherpe inkoopsprijzen kun jij als verkoper gaan voor een geweldige marge, je kunt dus eenvoudig geld verdienen met Prezu.

Het enige wat jij moet doen is het bepalen van perfect ontwerp, ook wel een “winning-product” genoemd. Heb jij een pareltje in handen dat goed verkoopt? Dan zullen de orders bij je binnen stromen. Met één druk op de knop zorgen wij van Prezu dat de bestelling richting de eindklant gaat. De productie en de verzending besteed je uit hij ons. Kijk eens verder rond in onze knowledge. Deze staat boordevol leuke weetjes, de beste ontwerpen en goede acties. Iedereen kan aan de slag met Print on Demand. Jij dus ook! Mogen wij jou verwelkomen op Prezu?

Team Prezu.nl