Zo willen we het hebben

Aanleverspecificaties

Hoe lever ik het aan?

Ik heb een kant-en-klaar bestand. Hoe kan ik deze aanleveren?

Wanneer je een kant-en-klaar bestand hebt, die gemaakt is volgens de aanleverspecificaties kun je deze uploaden via de productpagina. Je ziet dan vooraf een voorbeeld hoe je bestand op het product eruit ziet. Mocht je graag een digitale drukproef ontvangen kun je dit bij de opmerkingen aangeven.

Ik kom er niet uit via de online designer. Kunnen jullie mij helpen met het ontwerp?

Mocht het niet lukken via de online designer, dan kunnen wij je altijd helpen met het ontwerpen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden en doen wij geheel als extra service. Je kunt je wensen en afbeeldingen per mail toe sturen naar info@prezu.nl Doorgaans zul je dezelfde dag nog een digitale drukproef per mail ontvangen. Zodra we je akkoord op de digitale drukproef en bestelling hebben ontvangen, wordt het drukproces in werking gesteld.

Kan ik online mijn eigen ontwerp maken?

Via onze online designer, kun je gemakkelijk zelf je ontwerp maken. Wanneer je op de productpagina bent kies je voor “Begin met ontwerpen” en wordt je doorgestuurd naar de designer. Je kunt hier via de button “Upload afbeelding”, foto’s of logo’s uploaden in het ontwerp. Sleep de afbeelding naar de gewenste plaats op het artikel en bij de afbeelding kan je onder andere roteren en vergroten. Bij foto bewerken kan je een effect aan de afbeelding bewerken. Het is ook mogelijk om meerdere afbeeldingen toe te voegen, klik hiervoor opnieuw op “Upload afbeelding”. Naast een afbeelding is het ook mogelijk om tekst toe te voegen. Klik op “Tekst” en vul de gewenste tekst in het gewenste lettertype en stijl. In de designer vindt je meerdere mogelijkheden om verschillende lagen te bewerken. Ben je tevreden met je ontwerp, dan kun je de mokken bestelling door rechts onderin te kiezen voor “Voeg toe aan winkelmandje”. Het is ook mogelijk om het ontwerp op te slaan via “Ontwerp opslaan” of het ontwerp te delen.

Kan ik vooraf een voorbeeld van mijn ontwerp zien?

Heb je het ontwerp via de online designer gemaakt of kant en klaar ingeladen? Dan zie je direct het voorbeeld van het artikel in beeld. Mocht je twijfelen of je het goed hebt gedaan, kun je dit bij de opmerkingen aangeven en een digitale drukproef aanvragen. Wij zullen het ontwerp dan voor je controleren en een digitale drukproef toe sturen. Nadat we je akkoord op de drukproef hebben ontvangen, wordt het drukproces in werking gesteld.

Wat zijn de aanleverspecificaties?

Wanneer je via de online designer je ontwerp maakt, wordt de afbeelding gecontroleerd op kwaliteit. Wij raden een afbeelding met een resolutie van minimaal 300 DPI aan. Mocht je twijfels hebben over de kwaliteit van de afbeelding, kun je dit bij de opmerkingen vermelden en zullen wij er extra opletten.